Nahal Zin

Ein Avdat

7 Replies to “Nahal Zin”

 1. anumshafique says:

  Great shot! 🙂

  Like

 2. Hildur Einarsdóttir says:

  Hej min yndligsfantastiskekereveninde 🙂 Tak for dine smukke og stærke billedeogtextindput…., de er virkelig gode! Jeg er og har været sidste tre uger i Orlando, Florida med hele min storfamilje, 16 mennesker,,,,, i en færdiglavet beilledværden så det har været virkelig godt at få regelmæssigt indput fra Hanne T. Fisker der indeholder liv, former, poesi, natur, mystik og det hele der nærer sjælen 😉 Men det har faktisk været en rigtig fod ferie og så godt at skifte omgivelser…., Vi må må må ( som Bessi ville sige ) skype når jeg kommer hjem ( jeg kommer hjem sidst i næste uge). Kæmpekram til dig fra mig (….., hahaha, jeg blev forvirret om det var “mig fra dig” eller “dig fra mig”….., ikke at det betyder noget…, eller hvad?) Hildur.

  Hildur Einarsdóttir Hildureina@gmail.com Tel: +354-895-8683

  >

  Like

  • Hildur!!! Hvor skønt at høre fra dig her! Og I er på rejse, fantastisk!
   Jeg er fuldstændig bidt af at kigge på billeder og se hvilke ord og digte de kalder frem. Mange gange til min egen store overraskelse lol!! Og ved du hvad?! Jeg kommer til ISland. Har netop bestilt billet, så selvfølgelig dukker du lige op nu 🙂 10-23 juli! Lander d.11 juli om aftenen. Er blevet inviteret til Rebekkas og Ulfurs bryllup. Vi må SÅ meget skype snart. Giv lyd når du er tilbage. Har skiftet skype til hannetfisker.
   Hils alle, ses snart!! Glæder mig!!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com
%d bloggers like this: